Barcelona hoppas desperat att den 31-årige Martin Braithwaite kan lämna laget så snart som möjligt för att frigöra sin lön för att förbereda sig inför Barcelonas värvningar. Braithwaite kommer dock inte lätt att kompromissa, det spelar ingen roll om han inte kan delta i VM, och han vill inte lämna laget.

Tränaren Xavi har uteslutit honom från den senaste USA-turnén, så det verkar som att Barca har många sätt att spela med den danska spelaren.

Faktum är att Braithwaite har fått ett erbjudande från Saudiarabien tidigare, och många klubbar är intresserade av det. Men han vill bara inte lämna Barcelona, ​​​​han hoppas kunna uppfylla de återstående två åren av kontraktet, eller få hela lönen för det återstående kontraktet.

Barcelona hoppas bara kunna säga upp kontraktet med Braithwaite så snart som möjligt inom två veckor, men Barcelona kan inte vidta extrema åtgärder för att hindra Braithwaite från att klaga till dem.

Tycker du att Barcelona gör det rätt? Kommentera nedan! Vår hemsida erbjuder en mängd olika matchtröjor fotboll till rimliga priser och omtänksam service. Välkommen till vår hemsida!