Manchester Uniteds superstjärna Cristiano Ronaldo vill spela i Champions League men styrelsen vägrar släppa det. Det gick rykten under helgen om att Manchester United övervägde att häva kontraktet med Ronaldo, men klubben tillbakavisade snabbt ryktena. Även med en rad negativa historier om den portugisiska superstjärnan i somras, insisterade Röda djävlarna fortfarande på att han inte är till salu , i hopp om att han kommer att fortsätta spela för laget under den nya säsongen. I nuläget har inget lag lagt ett bud på den 37-årige Ronaldo, och farsen om hans avgång och vistelse fortsätter.

Ten Hag insisterade på att han var ivrig att arbeta med Ronaldo när han tillträdde, men det var det han hade att säga. Faktum är att alla tvivlar på möjligheten att Ronaldo anpassar sig till Ten Hags spelstil, och Ten Hag har alltid varit villig att låta Ronaldo gå privat. De senaste nyheterna från brittisk media hävdar att Ten Hags tränarstab, liksom spelarna i omklädningsrummet, börjar bli irriterade över Ronaldos beteende. Inte bara Ten Hag, utan även några av klubbens managers tycker inte att det är alltför vettigt att motvilligt stanna kvar Cristiano Ronaldo, som redan har angett sin position att byta. billiga fotbollströjor

Men varken de eller Ten Hag kunde göra något åt ​​saken, eftersom beslutet att behålla Ronaldo kom från familjen Glazer. Manchester United missade Champions League den här säsongen och deras inkomster kommer att minska med tiotals miljoner pund.De amerikanska cheferna är ovilliga att förlora Ronaldos kassako, så de insisterar på att behålla superstjärnan i världsklass. Ronaldo kan öka kommersiell försäljning för Manchester United och locka sponsorer.

Vissa fans hade hoppats att United kunde lita tillräckligt på Ten Hag för att låta honom gå och bygga upp sig igen. Tyvärr är det bara en fin fantasi. Kända tränare som Van Gaal, Mourinho eller legendariska legender som Solskjaer kan fortfarande inte få 100 % stöd från Glazer-familjen, än mindre Ten Hag.

Samtidigt tänker de flesta Manchester United-spelare nu, precis som Ronaldo, som de finner oacceptabel i deras ögon, bara på sig själva och hoppas att hela laget ska kretsa kring dem. Rashford, Martial och andra kommer inte att spela om de byter en vinge på planen, och till och med att ändra deras tröjnummer kan göra dem olyckliga i några år. Sådana egenskaper är avsedda att inte komma bra överens med Ronaldo, än mindre bilda en tyst förståelse. I klubben är de som stöttar Ronaldo, förutom de portugisiska och spanska gängen, unga spelare på ungdomsträningslägret, och portugiserna är fortfarande deras idoler.

Därför tvingade Glazer Cristiano Ronaldo att stanna i Manchester United. Ur ett konkurrensperspektiv blir det ett dubbelförlustslut. Ten Hag kan inte riktigt driva på återuppbyggnaden av de röda djävlarna, han kan inte få en anfallare som kan implementera hans taktiska filosofi, och brittisk media kommer alltid att titta på Ronaldos varje rörelse, Manchester Uniteds omklädningsrum kommer inte att vara fredligt. Ronaldo hävdade att han snart skulle intervjuas för att klargöra fakta.

Vad tycker du om detta, skriv gärna en kommentar nedan!

https://www.fotbolltrojase.com/produkt/fotbollstrojor-manchester-united-barn-hemma-troja-2022-2023-fotbollstroja/

https://www.fotbolltrojase.com/produkt/matchtrojor-fotboll-manchester-united-hemma-troja-2022-2023-kortarmad/