Efter att ha genomgått en knäoperation under lågsäsongen och missat större delen av matchen, hade Malkin nöjet att skriva på igen med Penguins, och gjorde sex poäng på sju slutspelsmatcher trots att han sopades av New York Rangers. Laget förlorade, men kvalitetsmål och assist gav Malkin en chans att spela för Penguins igen, och även nu när han är 35 år kommer han troligen att gå i pension med Pittsburgh Penguins efter ett fyraårigt avtal.

Malkin har alltid ansetts vara en talangfull spelare. Han är en av de bästa spelarna i NHL. Hans erfarenhet och framgång på banan säger mycket om vem han är som spelare, och Penguins kan lita på honom igen med hans närvaro. Vikten av ovanstående, Malkin har också vunnit många priser och är en värdefull spelare. Nästa säsong kommer han också att sprudla av energi på banan.

Penguins vann Stanley Cup tre gånger med Malkins hjälp. Innan han gick i pension tillbringade Malkin och resten av teamet resten av året med att göra mer. Att vänta och stötta är vad vi gör.

Jag hoppas Malkin kommer att utvecklas bättre i Penguins. Med Malkins hjälp kommer Penguins att bli bättre och bättre. Lämna ett meddelande nedan. Vi tillhandahåller olika Matchtröjor Hockey. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!