Enligt rapporter, om det argentinska landslaget når VM-finalen och vinner, kommer Messi sannolikt att vinna VM i karriärens 1 000:e match. VM är den enda stora titeln som Messi saknas, och han är desperat efter trofén.

Det är värt att nämna att Messi har spelat 990 professionella matcher, inklusive 826 i Barcelona, ​​gjort 691 mål och assisterat 326 gånger. På 48 matcher i Paris gjorde han 19 mål och gav 23 assist. Spelade 164 matcher för Argentinas landslag, gjorde 90 mål och assisterade 51 gånger.

Messi är bara 10 matcher ifrån 1 000 matcher, och förutsatt att Argentina går in i VM, då har Messi 14 matcher kvar, inklusive 6 i Paris och 8 i det argentinska landslaget.Vit Real Madrid hemmatröja barn

För att komma till den 1000:e matchen för att vinna VM behöver Messi fortfarande vila och inte spela i fyra av matcherna. Bland dem kan Champions League-matchen i Paris inte spelas efter kvalificeringen, och en vänskapsmatch med Argentina kanske inte spelas tidigare.Manchester City Hemma tröja

Dessutom blir detta Messis femte deltagande i VM, och hans deltagande i VM är 19 matcher. Om han spelar i finalen kommer antalet matcher att nå 26, vilket överträffar Matthaus, som har 25 matcher, för att bli VM. Den vanligaste spelaren.