Montreal Canadiens har haft sina bästa och sämsta två år, och de är redo för en nystart säsongen 2022-23. Säsongen 2020-2021 gick Montreal Canadiens vidare till finalen, men förlorade tyvärr mot Tampa Bay Lightning. Säsongen 2021-2022 har Montreal Canadiens det sämsta rekordet och ligger i botten av ligan. Varför varierar styrkan hos Montreal Canadiens så mycket från år till år? Är detta något som många fans inte förstår?

Montreal Canadiens fick sin första rookie-tag i somras, förnyade laget och värvade unga och talangfulla spelare till dem. Montreal Canadiens värvade fyra enastående unga spelare under 25 år, och laget värvade även veteranerna Yevgeny Anatolyevich Dadonov och Mike Matheson. .

För närvarande är Montreal Canadiens fortfarande det lag som har vunnit flest Stanley Cups i NHL, och deras Köp billiga nhl tröjor är en av de mest populära föremålen i världen. Montreal Canadiens har återtagit sin första rookie-tagg på flera år, och alla förväntar sig att Juraj Slafkovský ska vara en fantastisk hockeyspelare. Nästan alla dessa stora gamla spelare lämnade, och bara målvakten Kyrie Price var kvar på lagets sista försvarslinje.

Förhoppningsvis kommer Montreal Canadiens faktiskt att kunna börja om från början. välsigna dem!

https://www.ishockeytrojase.com/product/man-nhl-montreal-canadiens-trojor-blank-rod-authentic/