Nashville Predators och San Jose Sharks fick äntligen sin första match för den nya säsongen. Denna ordinarie säsong har också uppmärksammats av många fans. Till slut vann Nashville Predators matchen med 4-1.

Kiefer Sherwood hade ett mål och assist, Nino Niederreiter hade ett mål och Ryan McDonagh hade en assist.

Sherwood och Niederreiter skrev båda på som obegränsade fria agenter under lågsäsongen, alla såg fram emot starten av den nya säsongen, alla såg fram emot en fantastisk start för laget, och Nashville Predators klarade det. Alla de nya spelarna i Nashville Predators tröjor bidrog till detta spel, vilket är väldigt motiverande och till hjälp för deras kommande matcher, och de kan snabbare integreras i atmosfären av den nya säsongen.

I det första spelet vann några och några förlorade. Bara Tomas Hertl har gjort mål för Sharks. Vi kan alla se hans ansträngningar, var inte avskräckta och vinna matchen igen nästa gång. Förstärk säsongen mer under tiden.

Vår hemsida har en mängd olika Billiga NHL Tröjor för lag, vi tillhandahåller även tröjaanpassning, du kan anpassa din tröja efter det namn och nummer du vill ha, välkommen till vår hemsida!