I den europeiska supercuptävlingen slog Real Madrid Frankfurt med en poäng på 2:0 och vann framgångsrikt äran av detta evenemang. Och den här cupvinsten är också femte gången Real Madrid vinner den europeiska supercupen i historien, och den här vinsten gjorde dem också lika med Barcelona och Milan, och oavgjort med dessa två jättelag under det antal gånger de vann den europeiska supercupen. i historien, de flesta klubbar.

Real Madrid är förutom den europeiska supercupen också det lag som vunnit flest mästerskap i La Liga. Jättarna från Katalonien ligger tvåa med 26 La Liga-titlar, men nio bakom Real Madrid.

På scenen i klubb-VM är Real Madrid också det lag som vunnit flest mästerskap, de har vunnit klubb-VM fyra gånger totalt, och de ligger också före sin gamla rival Barcelona tre gånger. Värt att nämna är att vinna Champions League i år också ger dem möjlighet att tävla i klubb-VM igen.Då förväntas Real Madrid åter skörda äran av klubb-VM. När det gäller ledningen på andraplatsen är det mycket troligt att detta kommer att expandera igen.

Det mest oförklarliga är förstås äran i Champions League. Det är inte en överdrift att säga att Real Madrid representerar kungen av Champions League. Detta lag har vunnit Champions Leagues ära 14 gånger totalt, långt före av det andra placerade Milan 7 gånger. Laget har vunnit fem Champions League-titlar under de senaste 10 åren, inklusive en tre-torv. Som erkänd som den bästa klubben i världen på 1900-talet, efter att ha gått in i 2000-talet, vann de också 6 Champions League-troféer på mer än 20 år. De är också det lag som har vunnit flest Champions League under 2000-talet. Det är ingen överdrift att ha ett team med ett rikt och kraftfullt arv.

Välsigna detta jättelag och hoppas att det blir bättre och bättre i framtiden.På så sätt vinner Real Madrid med sin vita billiga fotbollströjor mästerskapet igen vad gäller försäljning på marknaden! Välsigna dem igen!

https://www.fotbolltrojase.com/page/2/