Ronaldo träffade Manchester Uniteds tränare Ten Hag och bad den sistnämnde om ursäkt. Portugisen sa till managern att han ville vända på saken. Ten Hag har tidigare sagt att om Ronaldo inte accepterar sin sekundära roll kan han lämna i januari.

Historien om Ronaldo i Manchester United fortsätter. Ten Hag lämnade honom utanför truppen mot Chelsea efter att portugisen vägrat komma in som avbytare mot Tottenham och lämnat tidigt.billiga fotbollsskor

Efteråt bad Ronaldo om ursäkt på sociala medier, och nu har han personligen bett Ten Hag om ursäkt. Enligt rapporter bad Ronaldo om ursäkt till Ten Hag och analyserade de senaste händelserna.Vit Blå Fotbollsskor Adidas

Efter att ha bett om ursäkt återvände även Cristiano Ronaldo till lagets träning. Ronaldo uttryckte för Ten Hag sin önskan att vända på saker och ting. När det gäller Ten Hag är hans inställning väldigt tydlig, det vill säga om Ronaldo inte accepterar lagets roll som vikarie är han villig att låta Ronaldo gå i januari.

I dagsläget är klubbar som Napoli och Chelsea intresserade av Ronaldo och hoppas få hans tjänster i nästa transferfönster.